dilluns, 7 de gener del 2008

Comença un nou any

Lamentant-me que el dia només té 24h em disposo a escriure el primer post del nou any que ara comença. Les obligacions socials a les quals tampoc he volgut renunciar m'han impedit tenir el temps i les idees perquè aquest primer post tingués lloc abans.

En la missió que representa la vida d'un mateix, és important, de tant en tant, aturar-se i fer balanç. Com, què i qui volem ser? Com, quan i per què volem viure? Nous projectes, nous camins i el més important, noves il·lusions. Es tracta d'aixecar el cap amb la mirada altiva, visualitzar a l'horitzó les respostes a aquestes preguntes i traçar el camí que ens ha de dur fins a elles. Aquest és un procés que no s'acaba mai. Cada vegada que tornarem a aixecar el cap, tornarem a tenir un nou horitzó diferent del d'abans fruit de l'experiència del nou tram recorregut.

Entre els projectes d'aquest nou any; continuar aprenent i respirant la felicitat que desprèn aquest clima del que som privilegiats, trobar i compartir un pis ben maco amb la Laia, organitzar i preparar un cicle de xerrades de divulgació científica amb els DDLK, fer un curs de tastar vins amb en Marc i en Bene, intentar acabar la marató de Barcelona amb en Javier, en Dani i en Joan, disfrutar de bones converses amb coneguts i desconeguts que deixaran de ser-ho, renovar la meva webpage, descobrir noves pel·lícules, cançons i llibres, gaudir de festes divertides i àpats suculents, fer algun viatget i moltes excursions a la muntanya, assaborir la gamma de cafès i tes que hem comprat al despatx, ... i a part de totes les coses que em puc descuidar i qualsevol altre plan que ja improvisarem al seu moment, aquest bloc, que intentaré continuar escrivint i des d'on podreu veure, per uns instants, el món amb els meus ulls.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Enhorabona!
el 2008 recupera, pel que fa als teus posts, la intensitat dels que havíem pogut llegir. M'ha agradat molt, tots així, que dóna gust de llegir-te (encara més que habitualment!).