diumenge, 28 d’octubre del 2007

La Maria i l'Albert a Mainz

Acabo d'arribar de l'estació on he deixat la Maria i l'Albert en un tren que els durà a agafar l'avió de tornada a Barcelona.

Aquest cap de setmana m'han vingut a visitar, i crec que, tant ells com jo, ens ho hem passat molt bé. El divendres vam fer un sopar a la cuina compartida de la residència amb la Mariona, i després vam anar a la festa d'aniversari d'en Christof (no sé si ho he escrit correctament). Allà vam poder viure una mica l'ambient que a mi m'agrada tant quan coincidim en un mateix lloc, persones provinents de diferents punts del planeta, cadascuna amb la seva pròpia visió de la realitat. Dissabte vam fer una mica de turisme per Mainz, passejant pels seus carrers i gaudint d'algun dels seus cafès i restaurants. A la nit vam sortir de festa i vam anar a parar al cau de "cabeau", un espècie de discoteca subterrània amb una bona sel·lecció musical.
El dia d'avui ens ha servit per entrar al punt màgic de l'església St. Stefan, on els seus vitralls ens han acostat una mica al nirvana per uns instants, i passejar pels carrers cèntrics que estaven completament plens, ja que és un dels pocs diumenges de l'any que les botigues poden obrir.

Però independentment dels encantadors carrers pels que hem passejat, de les diferents cerveses i pastissos que hem testat, han estat especials les converses que hem tingut. Hem parlat dels nostres projectes futurs, hem compartit inquietuds, hem arreglat una mica més el món i intercanviat perspectives. Sovint, quan estem amb tota la colla no es dóna l'oportunitat de parlar tranquil·lament i sense el límit de temps del que pensem, del que ens preocupa. Crec que aquests dos dies de convivència ens han permès coneixe'ns més i, d'aquesta manera, aprofundir la nostra amistat.