dimecres, 12 de desembre del 2007

És hora de tornar a casa

La xerrada que he fet aquest matí, on he explicat alguns dels resultats que hem obtingut aquests 2 mesos i mig de recerca, marca la fi de la meva estada. Han estat aquests, uns temps dolços on he après moltes coses. Tinc però, ganes de tornar.

Marxar a fora et dóna perspectiva sobre la vida que portes. És un temps per aturar-te, prendre una distància privilegiada, i veure-ho tot més objectivament. Et permet sortir de la rutina diària on ens trobem sovint atrapats, i aparèixer en un lloc nou, amb nova gent, amb noves llengües i amb nous costums. És un moment per fer-te nou a tu mateix i intentar modelar, com si d'una escultura de fang es tractés, aquelles parts de tu que no t'acaben de convèncer. T'adones d'arbitrarietats en què no havies caigut abans, i aprens a valorar coses que, quan ets entre els teus, ni tan sols t'adones que hi són.

Aquests dies que vénen, diferents compromisos d'arreveure m'omplen l'agenda. No puc evitar, doncs, que l'alegria de tornar a casa i tornar a tenir al costat les persones que estimo, es vegi continguda per deixar aquí els nous amics i amigues que he fet durant l'estada. De ben segur però, que internet i els vols amb les companyies de baix cost fins a Barcelona, ens facilitaran mantenir el contacte.

1 comentari:

joan ha dit...

me nalegro molt q thagi anat bé arnau!
a veure si ens ho expliques entre fondue i fondue (i fondue).
nosaltres tambe tanyorem!